Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Har idag bevittnat och fotograferat mitt livs första kosläpp! Release the cows! Jag kan känna igen mig i deras glädje, lite som att få komma ut på tävlingshojen efter en lång tid av vintercykelcyklande. Sprätt i benen, en obeskrivlig glädje och man känner sig odödlig! JAN_2978_JesperAnderssonPhotography JAN_2951_JesperAnderssonPhotography JAN_2934_JesperAnderssonPhotography JAN_2944_JesperAnderssonPhotography JAN_2927_JesperAnderssonPhotography JAN_2919_JesperAnderssonPhotography JAN_2889_JesperAnderssonPhotography JAN_2918_JesperAnderssonPhotography JAN_2885_JesperAnderssonPhotography JAN_2887_JesperAnderssonPhotography JAN_2868_JesperAnderssonPhotography JAN_2864_JesperAnderssonPhotography JAN_2866_JesperAnderssonPhotography JAN_2860_JesperAnderssonPhotography JAN_2863_JesperAnderssonPhotography

JAN_3018_JesperAnderssonPhotography JAN_2968_JesperAnderssonPhotography JAN_2993_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons