Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Köttarlöp och jobb

Igår kväll var ja till Märsta och kutade med några från SMACK. Det blev först ett väldigt lugnt uppvärmningsvarv. Sen tyckte ja att vi skulle köra Katt och råtta som ja kallar det. Ett grymt kul koncept där man kan kötta som fan oavsett nivå. Långsammast drar först och sen snabbare och snabbare. Vi var fyra pers och ja var tydligen tippad som snabbast och fick således starta sist. Fan va stressad man känner sig när de andra försvinner ur sikte och klockan tickar på! När det väl var dags kuta ja så att hela kroppen smärtade! Syrafest deluxe! Ja var snabbast men kom inte ikapp alla andra. Det optimala är ju om alla passerar mållinjen samtidigt:) Tror ja är bättre på att cykla än att springa i alla fall. 2,4km är varvet och det tog mig 9:32.

Idag ligger fokus på kyrkklockejobb:) hade en riktigt bra och hård träningsvecka förra veckan så den här blir lite lugnare.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!