Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Köttigt pass!

Vänta… en skugga med ett rakt styre? haha

Oj vilket fint pass jag precis köttat mig igenom. Det hela började 0600 då klockan ringde. Upp och klädde på mig och hängde på låset vid frukosten 0625. Stressade i mig en så stor frukost som jag vågade. Med frukosten i svalget var det dags att dra iväg och 0638 rullade jag och en australiensare iväg ifrån Thanyapura för att möta upp tre andra. Fredrik Croneborg en svensk tokigt duktig triathlet, en av Thailands snabbaste triathleter och en från Malaysia som också var väldigt duktig… alla på tempocyklar, eller australiensaren hade en kolfiberracer med tempopinnar och jag med min Corratec Revolution 27,5 mtb 🙂 Vi drog iväg och jag fick tillfälle att svälja delar av frukosten då och då under de första milen. Vi körde genom underbar natur, fina slingrande vägar och extremt fin asfalt, betydligt bättre än hemma! Jag låg och åkte med en del men var också uppe och tog en del vind. Gjorde ett kort stopp efter ca 4 mil och ännu ett efter kanske 11. Totalt blev det 15,5 mil. Jag hängde på bra men under ett tag fick jag släppa en liten lucka till de med tempohojarna. Tror de vart lite smått imponerade av att jag ändå hängde med så pass bra. Nu har jag ätit lunch för en hel familj och ligger på hotellrummet med en mage likt en pilatesboll och ska ta det lite piano. 15,5 mil med 34 km/h i snitt sätter sina spår i benen, fan va kul! Älskar den här känslan, när man är tokigt nöjd med ett pass!

Tokigt häftig ram!

Den här raketen körde jag på. Jag var snabbast i de kurviga och blöta utförskörningarna i alla fall!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!