Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Är precis hemkommen efter ett skönt förmiddagspass med hardtailen, det är alltid kul att få lite variation:) rullade bort mot Rosersberg, vidare mot ängsjö och cyklade ett varv på det milspåret. Ett fint spår som har en del roliga berghällar och stigpartier. Ett fint pass med lagom längd och lagom fart. På vägen hem fick ja syn på något ytterst kreativt och blev full i skratt:) Kan man tro att konstnären kanske är en nyexaminerad student? Vad vet ja? Är nästan mest imponerad av brevlådan som fortfarande sitter kvar, även om den kanske upplevt bättre dagar…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons