Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Kul att rulla i nytt

Nya kläder och ny cykel! Man kan inte annat än att ha kul då! Även om ja ser väldigt allvarlig ut på bilden… Var och körde lite elljusspår med fina crossen, elljusspår med mountainbike är ju inte så överdrivet spännande, men med cross blir det nå annat. Kombinationen av högre hastighet och sämre fäste gör att de annars tråkiga kurvorna blir betydligt mer spännande. Kurvtagningen blir mycket viktigare och det är kul att testa lite olika spår. En lite kul effekt är att de smala däcken gör rätt tydliga märken i gruset så det är lätt att jämföra mellan olika spår. 

Ser väldigt allvarlig ut, nästan sur;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!