Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kul med nytt!

Har framförallt ägnat mig åt arbete och vila idag. Har stått och borrat i all oändlighet nere i garaget… och trots detta går jag i tankarna om att skaffa en lite lagom stor svarv. hehe! Det är väl bra att ha? Nej men med en svarv och en fräs skulle man kunna börja göra riktigt roliga prylar inte bara av plast i 3D-skrivaren utan arbete i exempelvis aluminium! Alltid kul att lära sig nya saker! Har ju spelat lite discgolf på sistone och för de som inte testat…gör det! Det är svårt som tusan men riktigt skoj! Skön avkoppling, vem fan behöver leta efter Pokémon när man kan leta efter en disc i skogen?! Otroligt att skogen fortfarande är en skog efter alla gånger man varit på väg att klyva trädstammarna efter hårda felriktade kast! Men man lär sig och att se framstegen är bland det roligaste som finns, oavsett om det gäller cykling, discgolf eller en sak som kaffe! För några år sedan drack jag inte kaffe över huvud taget och nu måste jag nog erkänna att jag skulle kunna klassas som lite av en nörd. haha! Det här testade jag idag, espresso on the rocks eller on ice om så önskas;) ! Inte riktigt min grej men kul att testa!

epressoonice

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar