Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Kulklapp? Vad är det? Jo det är en kul julklapp, inga mjuka paket här inte! Ser eran bokhylla ut som min med en och annan medalj skräpandes? Tänk hur mycket tid, smärta och pengar som ligger bakom en del av de där tygbandsförsedda plåtbitarna! Varför inte hänga upp dem på ett stiligt medaljdisplayställ? Det finns olika varianter, triathlon, running men min vägg pryds av en med texten Cycling:)

Köp din kulklapp på www.signsupplysport.se


  

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons