Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Kutat och plaskat

Blev en liten sovmorgon idag, gårdagens race och återställning gjorde att det blev efter min standard lite senare i säng. Men nu har jag gjort dagens träning och ska börja jobba. Var först ute och kutade en sväng innan jag hoppade ner i simhallens vatten och simmade några längder. Idag hade jag en hel bana för mig själv och det var ingen som var ivägen för mina drunkningsförsök i vändningarna. Ikväll blir det förhoppningsvis pingpong här hemma i Jeppmans fritidsgård!

Slängde på mig pannlampan…men jag var för sen, solen hade redan gått upp:(
Mjaaaauuu…
Skönt att sitta ner och andas ut en minut…


Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!