Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kylig distans

Blev ett distanspass på mountainbiken idag. Började med att rulla en timma innan ja mötte upp Källis och Ricke i Märsta. Vi rullade sedan bort genom Odensala ut på småvägar upp till Gottröra. Höll utkik efter eventuellt störtande flygplan, men inget idag. Vi hade lite motvind upp till gottröra, kändes lite kallt och ja småfrös lite under hela turen. När hastigheten stiger blir det ju lite kallare. Nu har ja haft lite fredagsmys och ätit några pannkakor. Fortsatt blir det nog rätt lugnt idag. Fick nya numret av tidningen baka precis, så bläddra lite i den och sen Tänkte ja köra lite styrketräning på eftermiddagen.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!