Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ladd inför Kepsavslutningen

Den här söndagen, där det bara för en halvtimme sedan var klarblå himmel och strålande sol är det avslutning i Keps cup. I skrivande stund ser det ut som man spillt ut ett glas mjölk över Sigtuna, hoppas det lättar och att finvädret tittar fram igen. Har precis ätit en god frukost och känner mig lite taggad inför dagen! Dagens lopp arrangeras av Värmdö CK, ska bli lite spännande, har aldrig kört där ute tidigare. Återkommer senare, ha en trevlig söndag så länge!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!