Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Laddad för pannlampsrace?

För den stackare som fortfarande lyckats undgå att vi kör träning på varvbana imorgon med pannlampa så får ni en ytterligare chans! Tror det kan bli ett lysande race och både jag och lamporna är laddade. Mer info hittar ni på norrortlightbulb.blogspot.se det här är första gången men vi hoppas det ska funka utan större krångel:) 

Vattenskurna pilar målade med reflexfärg!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!