Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Laddad inför lida

Underbart! Solen står som spön i backen och ja börjar bli laddad inför årets upplaga av Lida Loop. Får se hur kroppen svarar efter förkylningen men ja kör så hårt ja förmår. Gårdagens “över styret” i en av utförslöporna på Trollstigen sitter i lite, är lite stel i axeln. Men det ska inte påverka dagens prestation. Skinn läker…till skillnad från kolfiber;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!