Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Laddar inför Upplands Cup

Det har hunnit bli torsdag och ikväll är det dags för Upplands Cup som denna dag arrangeras av Knivsta CK. Tänkte försöka köra lagom hårt…om det nu går! haha. Det är ju Bockstensturen på lördag så jag vill inte gasa ihjäl mig men det funkar bra med ett högintensivt pass några dagar innan. Jag laddar på med kaffe så jag kommer stå och skaka på startlinjen. Anmälan vid 1745 och start 1830 🙂 Men fram tills dess ska jag försöka hinna med en massa annat! Ha en bra torsdag! Pannkaka idag?!


Där har vi skönheten! Ögonen lyser och hon är redo att leverera!
För den som behöver har Kaffecompagniet nu en kampanj där man får tamper, tampermatta och knockbox till paketpris! Suveränt! En annan pryl är på gång…men den får ni inte se ännu!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!