Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Laddar med en date

Det var ett tag sedan, kanske inte så länge sedan jag träffade henne…men det var ett tag sedan ni fick se henne, min älskade MIA. För eventuellt nytillkomna läsare kan ja berätta att MIA är min älskling som alltid ställer upp när ja behöver stöd…ibland gör hon mitt liv ångestfyllt, smärtsamt… Rent utav förjävligt! Men i det stora gillar vi varandra och hon hjälper mig finna styrka och tävlingsglädje. Hon är underbar…min MIA – Monarken Inbjuder Alltid! Nu har ja kört mitt korta och hårda inför morgondagen. Då jävlar ska det köttas!

Här är en bild på MIA inne på sitt rum.
Och en porträttbild…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons