Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Laddar på

Imorgon smäller det! Då är det dags att trampa från Sälen till Mora. Idag har jag varit hejarklack, päronen tog sig runt på 45km banan. Revbenen är sådär och jag förväntar mig inget enormt resultat imorgon men fan vad ja ska trampa! Ja ska köra så gott ja kan!

Var ute och finrullade nyss och det känns att man inte tränat som planerar senaste veckorna men det blir kul imorgon, mycket folk och familjen är samlad:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!