Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Lång dag i sadeln

Idag blev det en lång och härlig tur här nere på Fuerteventura, började med en smarrig frulle innan vi kikade på kartan och drog iväg norrut. Efter en hel del “sida-mot” vind kom vi fram till norra spetsen av Fuerteventura där man lätt ser över till Lanzarote. Käkade lite där innan vi vände och rullade hemåt. Blev varmt och det blev hyfsat långt. Lite drygt 6 timmar i sadeln och min mätare står på 167 km, 1544 höjdmeter och en maxfart på 73 km/h. Hej va det går! Jag lämnade ifrån mig kameran under något minut då vi skulle kika kartan och såklart blev man med under ett sånt där glamoröst tillfälle… Nu har vi ätit varsin halva av middagsbuffé, förlåt ni andra som blev utan;) haha! image image image image Titta! Tillslut hittade mänskligheten, i det här fallet Anton… Tydliga indikationer på att det finns vatten i flytande form här på Mars!image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons