Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Långa Billingeracet

Idag gick årets första långlopp av stapeln, Långa Billingeracet nere i Skövde. För de som inte åkt…hör kommer en kort beskrivning av banan. Man börjar nere i skövde och åker upp för billingen, sen snurrar man lite stig och kommer sen ut på något ja tror är en gammal banvall. Typ halvvägs in i racet finns en till skapligt lång backe. Sen blir det grusvägar, några tokigt fina stigar innan man i slutet ska upp för billingen igen där målet är. Racet gick bra, kände mig stark genom hela loppet. Eller ja är lite svårstartad men när ja väl får upp ångan går det bra. Vi blev ett gäng på 4-5 cyklister som fick till ett bra samarbete och på slutet körde vi ikapp och om några stycken:) Kändes riktigt bra idag, allt funka…benen, cykeln, suverän langning av Mor och Far Thelberg:) Nu har ja kommit till hotell Wengelin igen. Här ska ja sova i natt för att imorgon åka ner till Göteborg och köra Göteborgsgirot mtb!

Stort grattis till Herr Friberg och Emmy som båda två dels vann sina respektive klasser OCH bergspriset….imponerande! Ha en fortsatt trevlig helg…just det, ja körde in på en 10:e plats, riktigt nöjd:D

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!