Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Långlopp också

Inte bara hade jag glädjen att tävla i cross country igår den här helgen. Idag blev det långlopp här nere i Alingsås också! Har bara kört ett långlopp i år så det här blev säsongens andra. Kul med en för mig helt ny bana! Idag var det riktigt kul att räjsa. Tappade täten rätt tidigt men gav mig fan på att fortsätta kriga. Benen kändes bättre och bättre under loppets gång och över lag mycket bättre än gårdagens ben. Låg och körde stora delar av racet med Jakob Björklund, som så många gånger förr. Kul att få träffa några från långloppsfamiljen! Efter femtioelfte backen och med typ 15 km kvar till mål fick vi syn på en rygg och det var bara att fortsätta mata. Sista biten gick inne på gårdagens xc bana och på en av utförskörningarna. Jag kände att bara ja ligger först över krönet så ja får fritt spår utför ska det vara lugnt. Så blev det och ja plockade den där ryggen också. Kul bana, suveränt arrangemang hela helgen och jättegod mat efter racet! En 12:e plats som ja är helnöjd med. Nu blir det fullt ös hemåt. Mina snälla päron har spelat in formel 1 loppet, tills ja sett det är det förbud mot användande av sociala medier;)

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar