Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Längtar till helgen!

Nu vill ja att det ska bli lördag! Idag var jag och hämtade leksaken som skall förgylla denna helg. På helgens schema står det downhill i Järvsö, ska bli förjävla kul att åka utför en helg. Tror jag i alla fall, jag har aldrig gjort det förr! Efter en lång mtb säsong känns det skönt att inte tänka så mycket på träningen hela tiden, känns bra med en helg utan tävling. Senast det var en helg utan tävling var i mitten på juni!

Var iväg och jobbade på förmiddagen, har börjat jobba mer och mer med kyrkklockeservicen och idag var ja och installerade två nya motorer med allt vad det innebär:) imorgon blir det lite papperspill innan ja drar mig mot Järvsö på kvällen för att kunna köra hela dagen på lördag.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!