Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Först och främst…glöm inte att anmäla er till Cykelvasan, kl 0900 öppnar anmälan och det lär bli trångt!  Här har ni en direktlänk till deras sida: KLICKA HÄR.

Igårkväll var jag ute och tänkte fota Gullefjun framför en av Sigtunas alla fina ruiner. Tog några bilder på bilen men då jag bara hade ett monopod med mig blev det inte så bra. Gick istället in i ruinen och lekte lite med blixten. Det är imponerande hur mycket mer fotografering kan bli bara av att ha en riktig blixt. Särskilt om man har utrustning så att man kan fjärrutlösa den. Här kommer lite läskiga bilder från en spöklig ruin. Nu ska jag snart packa ihop det sista och åka till Åkersberga, snart är det RACE!!! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons