Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Lek gör mig glad

 

Satte mig på MIA idag för att försöka åstadkomma något vettigt… benen var inte mycket att ha och i ren frustration hoppade jag av testcykeln och drog istället ut på endurohojen för lite lek, teknikträning och hjärnbarkstvätt. Det får mig alltid på bättre humör! Otroligt vad man tar sig fram bra med 29″ enduron! En del partier som varit kluriga att få med sig farten genom tidigare susar jag förbi i full fart! Rätt fascinerande att det kan vara så stor skillnad! Imorgon ska jag ut på fotouppdrag 🙂 Jag la upp en film på instagram från en av mina små enduroslingor, in och kika på jeppman88Jesper_Andersson_IMG_1426_1

Jesper_Andersson_IMG_1470

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons