Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lekcykling idag

Storebror är på besäk och då passar jag på att ta det lite lugnt. Var istället ned till “skateparken”…en asfaltsplan med lite hopp och prylar, två ramper och en liten dirtslinga med några hopp. Grymt kul att bara vara där och hoppa och leka lite! Bror fick hålla i kameran och jag fick åka fram och tillbaka och hoppa och busa! Bra teknikträning och bra för psyket att inte bara tokträna hela tiden. Det är en lång säsong och även om jag tycker det är riktigt kul att cykla så känns det att man kört en hel del. Det sliter inte bara på kroppen fysiskt, det tar en hel del energi från psyket också! Här kommer lite bilder från dagens lek. #kindergarten haha. Läser även på nätet att Fernando Alonso köper cykelstallet Euskaltel Euskadi, spännande! Det bästa av två världar, F1 och cykling!

Tungan i rätt mun 😉
Storebror kom med på en bild också 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!