Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lekstuga

Då knät har varit skapligt ömt idag blev det ingen cykling, eller ja var ute en lugn sväng med trialcykeln men så fort ja böjde lite för mycket på knät så gjorde det ont… Får se det som lite förstärkt vila. Istället blev det lite barnsligt lek idag. Tog fram ett modellflygplan och laddade på, far skulle ut och flyga med en vän som håller på att lära sig så ja hängde på. Tyvärr blåste det lite för mycket för min modell så ja fick spaka fars istället. Riktigt kul, det var jättelänge sen ja flög, tror det var medan ja låg i lumpen, men det kom tillbaka snabbt och bara efter nån minut var det loopingar, rollar och andra konster i luften. Flygningen avslutades sedan med en hård landning….eller snarare en lindrig krasch av fars vän, men det är bara limma! Har även förberett inför morgondagen då kanske åka iväg på kyrkklockejobb:) det här blir en vecka med lite mindre träning, bra att periodisera träningen lite. Till helgen blir det keps cup i alla fall och nästa helg åker ja till norra Danmark och tävlar, eller det kanske va en sanning med modifikation, åker till Skåne;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!