Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Lerfest och resultat från dagens cx

Det blev lite ledigt idag. Det regnade innan tävlingen men höll faktiskt upp under själva racet. Vi körde delar av samma bana som igår men även med en del nya partier. Ja kämpade på och körde in på en 13:e plats. Ett kul race, leran är ju en viss del av charmen med Cross. Micke körde bra och knep även idag 2:a platsen:) nu är vi på väg hemåt. Ja lägger upp lite fler bilder senare ikväll.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!