Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Nu har ja varit och kört Lida Loop. Måste säga att ja är riktigt nöjd med dagen. Låg med bra i starten och hängde på där ovanligt länge. Var skönt att det var uppehåll vid starten för sen bröt helvetet lös med regn och åska! Blev lite skitigt bitvis, haha. Tycker det var skitkul med regn idag faktiskt, höll mig på hjulen hela racet även om det var nära till och från. Lyckades dessutom ta den spurten som uppstod idag, hade kört stora delar av racet med Stefan Dahl och det var skönt att vara före i mål….på en elfteplats. Jävligt nöjd med cykeln också! funkar kanon! var förbi SRAMtältet innan loppet och moterade en 36t klinga vilket var bra för 32t hade inte räckt! Stod även och snackade lite med Christian Albihn som börjat sälja Pedros, som man hittar på www.rapidscandinavia.se . Lite kul för han undra om ja inte var sugen på att använda dom produkterna och det tackar man ju inte nej till! Kom ju väldigt väl till pass efter dagens leriga race:) Nu blir det formel 1!!! Vilken jävla söndag! Wunderbar. Vill ni se på F1 så streamas det på www.lshunter.tv 


Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons