Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lirar mig i form…

Det har hunnit bli måndag! Igår var det alla hjärtans dag och visst fick jag och min älskade BMC trailfox lite mysig tid tillsammans. Var ute på ett distanspass och förutom en massa rolig stig passerades även en och annan backe:) blev dessutom en sväng i löparskorna på kvällen! Idag blev det jobb, upp och ner i kyrktorn samt maraton på matvarubutiken… Lagom till kvällen kändes det gött med lite hetspingis! Spelet blir bättre och bättre, sakta och osäkert! Haha:) tokigt kul är det i alla fall! Tänkte även göra något så knasigt som att tipsa om en bok! Köpte den på Arlanda innan jag åkte till fuerteventura, läste halva på flyget ner och resten under kvällarna där nere. The Martian av Andy Weir. En bok som passade mina sinnen som en banan i dess skal… Ska intr avslöja för mycket, läs boken först och se sedan filmen! Imorgon blir det mer kyrkjobb och förhoppningsvis köttande på monarken.image image image

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar