Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lite mer vila

Planen är att det här ska bli en vecka med lite mindre träning och ja tror det ska kunna gå att få till eftersom det finns en hel del jobb! Var iväg idag och jobbade med ett kyrkklockedemontage. Man får inte vara höjdrädd när man snurrar runt och fixar! I en av klocktornen hittade ja den här krabaten, måste varit en bålgeting eller kanske en geting från Tjernobyl, väldigt stor! Imorgon finns möjligheten att både göra tempo och TT i mtb…men ja är osäker på att ja hinner ställa upp i någon av dessa stora event:( Farsgubben fyller ju dessutom år! Ett år äldre fysiskt men troligtvis ett år barnsligare i sinnet! Undra vem man brås på…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!