Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Livsfarligt men kul

Att stå på två brädor med hjul, utan bromsar kan verka högst livsfarligt. Det var tokigt längesen jag åkte rullskidor, det var nog nån gång på 1200-talet eller så… Kändes lite ovant första metrarna men sen gick det bra och det var kul att ladda på lite i utförsbackarna. Minst sagt spännande att dundra fram i 42.6 km/h som blev dagens maxhastighet utan bromsar:) Min teknik är kass och ja ser säkerligen mer ut som ett fyllo än en rullskidåkare, men det tar jag inget extra för;) haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!