Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Livsnjutning på hög nivå!

Lite mör i benen idag så det blev ingen hård träning. Vill spara lite på benen tills imorgon då jag planerar in köttiga fyror. Istället var jag iväg till Märsta och till Mssport på möte och sedan vidare och handlade en del mat. Köpte en ny bakbok (kokbok men med bakverk) haha. Sen när jag kom hem så bara skrek solen på mig så då var ja tvungen att dra ut. Det blev en skatetur på skidorna. Riktigt härligt väder, det blev mörka linser på xkross-brillorna! På vägen hem blev det lite GPS- poesi. Nu ska ja veva igång krematoriet, köra lite bålstyrka och sen blir det lyxmiddag, Boudin Noir…eller som vi säger i sverige, blodpudding. Dock lite lyxigare blodpudding, Andersson och Tillman, svindyr 😉 hahaha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons