Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Var ut en  sväng på förmiddagen och tog en sväng på en hoj jag håller på att testa för Allt om MTB. Det är riktigt mysigt nu, alla färgglada löv, stigar som bitvis är såphala och så mörker. Var också ut en sväng mest för att plåta på kvällningen. Kan ni gissa hur svårt det är att tajma självutlösaren med slutartiden och sen befinna sig på rätt plats när blixten väl går av?! Att dessutom inte blunda vid det givna tillfället var inte helt lätt. Men det blev ett par rätt balla bilder. I helgen blir det förhoppningsvis lite distans och så Formel 1 sååklart!

JAN_9418_JesperAnderssonPhotography JAN_9411_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons