Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Ljuva höstmorgon

Underbar morgon. Drog ut innan solen hade hunnit upp och cyklade lite med pannlampor i skogen. Jag har sett att flera är ute och smygtränar inför Norrort lightbulb så ja måste ut ja med! Cyklade vidare upp till simhallen och plaskade några längder. Det var en hel del gubbor och gummar så man fick simma slalom då och då. Nu har jag precis fått i mig den här smarriga kaffen och jobb står på schemat.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!