Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Löpning och Rallybröd

Hmm, vad är rallybröd? Ska snart berätta, men först en liten rapport från min “blötastrumporlöpning”… Var ute och sprang en sväng i skogen, det är så skönt, kul och avkopplande att bara snöra på sig de färgglada Diadoraskorna och ut i skogen och njuta. Det blev en sväng på delar av det gamla milspåret och bitar av det nya som mäter runt 8 km. Sprang också ut på en stig under en kraftledningsgata, en stig jag inte besökt på säkert 8 år eller nå liknande! Sankt bitvis och bergigt på andra ställen.

Nu till Rallybrödet, för när jag kom hem gräddade jag ett bröd som jag hittat på själv…var lite osäker hur det skulle bli men det blev bra, riktigt bra! Ett lite nyttigare bröd där jag först kokade röda linser som sedan fick svalna till runt 37grader och utgöra degspad, sen är det en del havregryn, rågmjöl och annat mumsigt i det. Det blev några frallor och en limpa, när kameran kom fram såg jag att limpan nästan såg ut som en väg…ser ni?

Är det jag som har för livlig fantasi eller ser det inte ut som en väg?…okej, ni ska få lite hjälp på traven!
braap braap

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!