Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Löptur i regnet

Det var en i klubben som i fredags sa att det skulle bli varmt nu i början av veckan.. Vet inte riktigt vart den värmen har tagit vägen. Nu på förmiddagen har ja pillat lite med modellflyget som i stort sett är klart. Ska bara få elektroniken på plats och justera in allt:) var ut och sprang en lugn tur tillsammans med moster i regnet. Nu ska ja nog åka in till Stockholm en sväng och sedan in en sväng på Mssport på hemvägen.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!