Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lördagslek

Den här cykellösa dagen lyckades ja matcha perfekt med vädret. Det har småregnat/blötsnöat i stort sett hela dagen hittills! Perfekt dag att pilla med lite andra intressen! Åkte hem till mor och far på morgonen och lånade lite Expoxylim till mitt nya modellflyg ja håller på att färdigställa. Ja köpte det medan ja gjorde lumpen sen ledsnade ja och så blev det liggande. Men nu har Rc-intresset kommit tillbaka. Kul att kunna tänka på lite annat än cyklingen, vila sinnet;) ja tog även fram och laddade en radiostyrd helikopter och har nu flugit några laddningar. Fick göra en nödlandning som resulterade i en ofrivillig beskärning av en orkidé. Men dom blommorna hade ändå ramlat av så småningom;) haha! Har även fått till ett bra överkroppspass, tror det kan va bra att lite styrka där också när man cyklar över stock och sten.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!