Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Sankta Jeppman! Med ljus i sitt hår… Osv! Tog bilen till Uppsala idag för att cykla lite Luciatåg, tåget blev rätt kort eftersom det bara var jag som var utsmyckad men kul var det. En hel del fina stigar och trevligt sällskap! Klädde mig lite tunt om fingrarna och blev frusen som tusan, hade gärna haft ett stearinljus i handen! Robin “Dobban” filmade lite idag också:)

image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons