Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Lugn stigcykling

Det blev förmiddagens aktivitet, lugnt stigcykling tillsammans med Morgan från klubben. Cyklade flera stigar man dundrar förbi hur många gånger som helst utan att prova. Revbenen ömmar ordentligt till och från. När ja står upp och bryter är det hyfsat smärtsamt:s Men det går nog över så småningom hoppas jag! Ikväll ska ja in till huvudstaden och ta farväl av en polare som flyttar ner till Deutschland! Spännande!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!