Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Lugnt och teknik

Hej o hå

 Idag tog jag det lite lugnt efter tre dagar med grym träning. Började morgonen med att i CAD program konstruera samt göra ritningar på en pryl jag ska bygga. Vill inte säga för mycket ännu…Men jag kan avslöja att det är något som kommer göra mig till en bättre cyklist! SPÄNNANDE! Efter det drog jag ut och provkörde helgens bana åt andra hållet. Det blev som sagt lugnt tempo. Flängde runt i skogen för att hitta lite nya utmaningar men just där var det snö överallt! Rullade vidare här i Sigtuna och åkte till ett ställe där jag cyklat och lekt med bmx en hel del förut, för några år sedan. Idag cyklade jag med tankar om att få till en teknisk xc-bana. Och det finns möjligheter, tror inte det är lämpligt att vara där och köra TT eller KM då det ligger väldigt nära hus, och centrala Sigtuna. Men för att smida ihop en träningbana är det klockrent. När jag i stort sett var på väg därifrån såg jag ett intressant parti som jag blev väldigt nyfiken på om det fanns möjlighet att knyta ihop med det övriga…och det gjorde det! Skitkul parti utför som jag nog inte riktigt hade vågat innan cypernresan. Men nu provade jag och det fungerade! Det här blir så jävla bra!!! Ikväll skall jag åka och hämta Wengelin och Axel som kommer från varma och ljuvliga Cypern, ja längtar tillbaka!

Grymt fint parti….vill bara dit och köra igen!!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons