Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lugnt på racern

Sånna här dagar måste man ut och njuta. Det har varit en lång vinter och en på tok för sen vår men nu verkar ändå värmen äntligen komma. Det värmer gött i solen och att göra i kortkort funkar finfint, inte ens i skuggan kändes det kallt! Var och och trampade en sväng tillsammans med Andreas Raux, ett lugnt pass som mer handlade om att njuta av livet än att träna! Det faktum att det var ett tag sedan man var ute och rullade racer…eller om det har med minnet att göra, gjorde att vi tog vägar som ja hade för mig var asfalterade. Blev lite grusåka men det funkar det med;) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!