Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lunchintervaller och mässa

Det blev en god förrätt till dagens lunch! Gårdagens hyfsat hårda pass på endurohojen fanns där men jag kände mig ändå mogen för lite monarkköttande. Hon är för go min MIA! Tog mig igenom hela passet även om jag var sparsamt kaxig på slutet! Nu sitter jag och författar en artikel till tidningen och pillar lite med saker inför mässan. Mössan? Nej mässan! Ni har väl inte missat att Cycling plus Allt om Mtb är samarbetspartners till Sweden Bike expo? Jag har lite saker på gång där men det tänkte jag berätta mer om imorgon då jag tänkte gå igenom lite vad mässan kommer innehålla!image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar