Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lunchunderhållning och Varbergsbilder

Innan lunch var jag ut och lufta benen väldigt lugnt. Tog en skön löptur i skogen. Nu är hösten på gång. Det var en sval och skön luft i skogen, tycker sommaren har gått tokigt fort! Väl hemma så åt jag något riktigt smarrigt. helt vanliga svenska kokta majskolvar. Missa inte chansen, nu finns det färsk svenskodlad majs i butikerna, vilken arom! Som godis nästan! Jag köpte mina av “fruktochgröntbilen” som kommer varje onsdag och jag tror ja gav 5:-/st. Får ju nästan blodpudding att framstå som dyrt 😉 haha! Här kommer även lite bilder från målområdet nere i Varberg. Efter att jag gått i mål och duschat for jag runt lite med systemkameran.
Först och främst, en bild på Hustomtarna!

Svensk majskolv…

Bilder från Varberg

Grymt nöjd med den här bilden, behövde inte retuschera den särskilt mycket heller 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!