Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lussekissemisser

Imorgon är det ju Trollstigen warm up och ja har lovat att bjuda på lussekatter/lussebullar. Fick såklart hjälp av hustomtarna. Snygga rader på plåten! Det är viktigt! Nu ligger de i kylen och ska jäsa över natten:) Om de får jäsa långsamt kommer smakerna fram bättre!  värstinglussebullar med marinerat saffran, vaniljstång och sen ska russinen få ligga och dra i glögg. 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!