Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lyxig fredag

Det har hunnit bli fredag idag igen. Rent träningsmässigt har ja tagit det lugnt idag. Lite lätt lunk på morgonen bara. Vill komma riktigt fräsch till avslutningen nu på söndag. Så istället för att träna eller jobba tog ja ett tåg till Karlstad. Varför då? Så jävla kul är det väl inte att bara sitta och åka tåg…nej det fanns en anledning. Åkte faktiskt dit för att titta på en bil, ja har väl inget jättebehov så men det Smurfen är lite slö. Det ja kollade på är ingen formel 1 men när man gasar flyttar i alla fall bilen på sig. Jag har inte hunnit tagit någon bild på skönheten ännu men dess namn kanske skvallrar lite om färgen i alla fall; Gullefjun…så heter den, nya tillskottet. Passade även på att besöka Jakob Björklund i Kristinehamn på hemvägen, kul med cykling, man lär känna mycket trevligt folk 😀

Nu till rubriken, fredagslyx. Håll i er, känsliga läsare kanske ska byta blogg här… Ja gjorde en suveränt übergod lasagne, kan vara personbästa faktiskt! Hemmagjorda lasagneplattor och köttfärssås med tomater från mor och fars trädgård, kryddad med bland annat egenodlad rosmarin och basilika. Dra mig baklänges…ja måste äta lite till, bara för att det var så jävla gott!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!