Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Man hinner mycket på en dag!

Om man ligger i lite så hinner man med en hel del på en jobbfri dag! Den här dagen är ett bra exempel på det. På hela förmiddagen var jag och mor in till Uppsala och handlade bland annat till en catering hon ska ha. Jag införskaffade lite prylar, bland annat en ny digital äggklocka då min gamla hade sagt upp sig. Den är ett suveränt hjälpmedel för att ställa in kaffekvarnens grovlek. En dubbel espresso, 60 ml på 27-30 sekunder… På vägen hem åkte vi förbi en permanent loppis där jag gjorde ett grymt fynd. Jag har varit på jakt efter en stor…gigantisk whiteboardtavla att ha på kontoret. Suveränt hjälpmedel till tidningsskrivandet! Där stod den, utanför loppisen. Ja fråga va och hon svara med glädje; du får den om du kan ta den här ifrån. Det priset kan man knappast pruta på? Hem och skruvade upp skiten som vägde som en halv bil.

Sen åkte jag ut och trampade en sväng på mountainbajken. Funkar rätt bra nu, så pass bra att ja kunde stå på ordentligt utför:) vilket typiskt nog genererade en framhjulspunka… Upp med pumpen i kolfiber och veva på så att den pajade?!

Ja som var så j@vla nöjd med den! Haha! Hem och klippte gräset medan bastun blev varm. Bastu och rakning av benen som numera är lenare än sammet! Upp och lagade god mat parallellt med avkalkning och finputs av Gaggian. Nu har jag dessutom hunnit testa tidtagaruret och tryckt ut två dubbla espressos! Nu ska ja ta’t lite lugnt… Eller ska ja rikta det där hjulet som jag fick in idag? Hmm

Inget spill när den här tankas!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!