Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Idag har jag hållt på och farit runt så pass att jag inte hunnit blogga tidigare. Inledde dagen med att cykla upp till simhallen för att plaska runt där ett tag. Efter det drog jag ut och räfsade skogen…?! Inte hela skogen men den stig vi ska köra på under morgondagens Norrort Lightbulb. Banan påminner till stora delar om den vi kört på Upplands cup men med vissa modifikationer. Kom hem och hittade en stor brädhög på grannens gräsmatta:) så på eftermiddagen har jag bedrivit snickarverkstad. Har byggt några vägvisare till morgondagen plus att jag byggde mig ett plankhinder. Enligt reglementet får de maximalt vara 40 cm höga… Nu blir det bunnyjumpträning:)

Just ja! Jag var och hämtade en espressomaskin och en kvarn igår som ja ska sälja.. Sugen? 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!