Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mardröm och morgonflirt!

Vaknade tidigt som vanligt. Drömde att ja åkte dit i en poliskontroll och fick böta för att ja cykla utan ringklocka! haha!! måste varit nå intryck från gårdagen då ja faktiskt cykla med ringklocka. Kultracern som inte fått nå namn ännu har ju faktiskt ringklocka, eller hade, ja plockade bort den för att få ner styret lite. När ja hade vaknat och blivit människa var det nån som ropade från övervåningen, det var MIA som var sugen på en liten morgonflirt. Ja tycker det är skönt att köra något kort och hårt dagen innan tävling så det blev lite mys. Imorgon är det Billingeracet för hela slanten! Första deltävlingen ur långloppscupen och mitt första långlopp för i år! Fler uppdateringar kommer, stay tuned!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!