Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Matfoto och kvällsstyrka

På eftermiddagen var jag iväg och hjälpte min kära Mor med lite fotografering, hon har en cateringfirma, Hyttnäs catering och som ni förstår är det nu hög tid för jultallrikar. Hon är duktig min mor 🙂 Gott blir det och fort går det!
Ser det inte gott ut?!
Här är hon, min kära Mor!

Efter att ha blivit bjuden på restaurang åkte jag hem och rostade ben och säte med lite styrketräning. Måste ha tag i fler riktiga vikter… Det här känns inte som en optimal lösning, ingen som sitter på ett överflöd vikter?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!