Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Medelhavsvärme

Som man kunde se här på bloggen blev jag husägare igår. Inget märkvärdigt… En fet enplansvilla med stora fönster i alla väderstreck samt öppningsbara takfönster… Okej, vi tvättar bort sminket från grisen och plötsligt var det ett beggat växthus. Pillade en hel del med etableringen av det på förmiddagen. Med den här värmen kanske man hellre skulle ha ett kylrum?! Senare drog jag ut och trampade en sväng med Smack-Morgan.  Bröstet gör ordentligt ont och blir det inte bättre till helgen så vet jag inte om det är någon större ide att ställa sig i startfållan. Det gör ont när jag andas hårt och jag är svag när det stökar till:( så jävla typiskt! Hej och hå va bra det går;) Det blev iaf en fin tur och halvvägs ledsnade Morgan på sin gamla slang… Så vi stanna och bytte ut den;) Sjukt varmt idag, i medvinden var det som att sitta i en bastu och vi fick smyga in på Cykelhuset i Väsby och fråga snällt om några vattenmolekyler:)

Nu börjar det svalna, då kanske det går att jobba en skvätt!
Den observante kanske lägger märke till att ja inte trampar corratec… Testar en La Pjär till tidningen;) 
Om jag har hemmabaristat något idag? Jo men visst!
Två gånger tillochmed!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!