Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mer jobb

Har precis ätit frukost och är redo för ännu en dag som kyrkklockeservare:) Det tokigt fina vädret ser ut att hålla i sig! Hoppas solen är framme även ikväll då det är smackserien på agendan. Apropå att cykla mot klockan så har ja nu anmält mig till Möllerödsracet och Bockaracet nästa helg:) ska bli kul att tävla lite!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!