Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Igår började det snöa…igen! Nu börjar ja bli rätt less på snön måste ja erkänna. I natt hade ja finbesök av Wengelin och Axel. Sen blev det frukost och lek med radiostyrda leksaker, hembyggda fläktar osv…haha Har bilder i kameran som ja får lägga upp senare:) nu är ja på väg till Uppsala och ska köpa material till mitt nya projekt:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons