Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Igår började det snöa…igen! Nu börjar ja bli rätt less på snön måste ja erkänna. I natt hade ja finbesök av Wengelin och Axel. Sen blev det frukost och lek med radiostyrda leksaker, hembyggda fläktar osv…haha Har bilder i kameran som ja får lägga upp senare:) nu är ja på väg till Uppsala och ska köpa material till mitt nya projekt:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!