Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

MIA sänkte mig…

Härliga fredag! Intervallfredag med fullt ös tillsammans med MIA. Idag var det riktigt slitigt och jag fick lov att känna mig slagen i sista intervallen. Tror dels att norrort lightbulb i förrgårkväll sitter kvar i benen men sen tog det en del på mina tunna ben att springa upp och ner i klockstapeln igår också. Men ja är nöjd, fick kämpa tills ja mådde illa och kroppen skrek; sluta! Och då körde ja en intervall till:) hehe. I eftermiddag ska ja presentera en kul, sponsorrelaterad nyhet! Missa inte det!

Spännande!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!